English

Espaol

Nederlands

Homepage
De kamer
Locatie
Kenmerken
Reserveren/Contact

 

guestbook
traveler reviews

 

 

Jan van Eden
Singel 100
1015AD  Amsterdam
T:
+31 (0)20 6257764
M: +31 (0) 619685868
E-mail:
info@singel100.nl

www.singel100.nl

 

Welkom op the webpagina van
B&B Singel 100 - Amsterdam
 

Singel 100 is een unieke locatie, dichtbij het Centraal Station, in het bruisende centrum van Amsterdam, omringd door musea, uitgaansleven en culturele voorzieningen en toch rustig. De entree is via de galerie.

Canal Suite Room
De kamer bevind zich op de beletage van een zeventiende eeuws grachtenpand. De kamer ligt aan een binnenplaats, waardoor er geen rumour van de straat is, en toch heeft U vanuit de studio uitzicht op de gracht. Alle gemakken van een en suite badkamer (douche), werktafel, WI-FI etc.
Kamer (n of twee personen)  vanaf  140,-  per nacht.

Patio View Room
Deze kamer is aan de achterzijde van het huis. Het heeft een dubbel bed, prive badkamer met douche. Koffie en thee faciliteit, TV  en WI-FI. 
Kamer (n of twee personen)  vanaf  120,-   per nacht.    De Patio View Room

Er zijn leuke plekken voor ontbijt, op enkele minuten loopafstand, maar op verzoek kan ontbijt worden geserveerd : extra cost 8,- per persoon.

Singel 100 is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, op 7 minuten lopen van het Centraal station of met tram 1, 2 of 5 uitstappen tweede halte op 2 minuten loopafstand van Singel 100.

Ook gemakkelijk te vinden per auto. Een directe afslag naar het Singel vanaf de stadsroute S-100 die achter het station langs het IJ loopt. Voor het uitladen van de bagage kunt U even parkeren voor het pand en daarna parkeren in de ondergrondse garage de Kolk niet verder dan 5 minuten lopen. Voor een langer verblijf kunt U parkeren op de P&R Zeeburg. Naast ingang Piet Heintunnel
Zeeburg I: Zuiderzeeweg 46a, Zeeburg II: Zuiderzeeweg 8,

Tips for your stay in Amsterdam